Regio- Met ingang van 1 januari 2017 stoppen Regiotaxi Gelderland en Regiotaxi Salland het deur-tot-deur-vervoer in de Stedendriehoek. Vanaf dan verzorgt PlusOV dit. Zij doen dit in opdracht van de gemeente. Begin oktober ontvangt u van PlusOV over uw nieuwe pas.

Nieuwe vervoerspas

Gebruikt u een Wmo-vervoerspas van Regiotaxi Gelderland of Regiotaxi Salland of een OV-vervoerspas van Regiotaxi Gelderland? Dan krijgt u op 1 oktober een brief van PlusOV, waarin er twee dingen worden uitgelegd die veranderen:

  • Vanwege de veiligheid in het voertuig en het gemak voor u als reiziger, wil PlusOV dat u voortaan op rekening gaat rijden. Wilt u gebruikmaken van de diensten van PlusOV, dan vragen zij u hen te machtigen. U kunt namelijk vanaf het nieuwe jaar niet meer contant in het voertuig betalen.
  • Op de nieuwe vervoerspas komt uw pasfoto. Dit is onder meer om fraude te voorkomen. PlusOV vraagt u om samen met de machtiging een goed gelijkende pasfoto naar de vervoerder terug te sturen. Zonder geldige pasfoto ontvangt u geen nieuwe vervoerspas. Het is ook voldoende als u een goed gelijkende andere foto van uw hoofd opstuurt. Het formaat daarvoor is 2,5 centimeter breed en 3,5 centimeter hoog.

Als bijlage bij de brief vindt u een formulier waarmee PlusOV u om een pasfoto vraagt en waarmee u hen kunt machtigen. Stuurt u het formulier met de pasfoto voor 1 november naar PlusOV terug. Dan ontvangt u in de derde week van december uw nieuwe vervoerspas.

Header afbeelding