Deventer‬ – Een klein jaar geleden stond in de Deventer Extra te lezen dat er een nieuw restaurant op winkelcentrum de Boreel zou komen. Vele die langs het voormalige “Grandcafe Luxor” liepen om naar de bioscoop te gaan, zagen dat er grondig verbouwd werd.

De verbouwing is klaar en eigenaar Wyu Xu is zeer blij te mogen mededelen dat vanaf 6 mei jl. Restaurant “Vrijdag” geopend is voor iedereen. Afgelopen weken heeft eigenaar Wyu Xu een campagne gedaan in de diverse abri’s in Deventer (zie foto).
Zo heeft hij de naam van het restaurant al onder de aandacht gebracht in Deventer.

vrijdag

Restaurant: De vele vierkante meters op de eerste etage (boven de Media Markt) hebben een geweldige metamorfose ondergaan. De opstelling van de tafels, stoelen en banken is zodanig gebeurd dat een ieder genoeg ruimte heeft om naar de open keuken te lopen, waar alle gerechten vers worden gemaakt.

Het “All dining” concept met een bijzonder grote wereldkeuken is niet één vaste keuken maar een selectie gerechten uit verschillende internationale keukens.
Onderling geen discussies meer over wie wat wil eten. Van sushi tot pannenkoeken, er is voor ieder wat wils bij Vrijdag.

Een greep uit de vele gerechten zijn: sushi, grill, wok, tapas, pannenkoeken, rotisserie, teppan yaki, smoothies, salades, pasta, pizza, verse wafels, chocoladefontein etc. etc.
“Te veel om op te noemen”: vertelt Wyu Xu. Het is een beleving bij “Vrijdag”. De naam is gekozen omdat je jezelf er vrij voelt om te eten wat je wilt, en iedereen, van jong tot oud, het vrijdaggevoel kent, het gevoel om met vrienden en familie leuke dingen te gaan doen. Bij Vrijdag is het elke dag vrijdag en natuurlijk is het restaurant ook op andere dagen open.

Ook de kinderspeelruimte, die aan het restaurant vast zit, is voor kinderen weer geopend, zodat ze tijdens of na het eten lekker kunnen spelen. De speelruimte is ook geopend voor kinderen die alleen willen komen spelen, zonder te eten. Kortom, Deventer en winkelcentrum de Boreel, is een restaurant rijker waar vele van zullen gaan genieten.