In de Kalender zijn foto’s te vinden die het afgelopen jaar gemaakt zijn op locaties rondom Deventer en omvatten foto’s van de IJssel, Deventer bij nacht, de Deventer fietsbrug, het IJsselHotel, De Waag, Paviljoen Vogeleiland en de Bolwerksmolen.

Verkrijgbaar voor 9,99 Euro op https://kalendervandeventer.nl

De maker Bart Ros aan het woord:

OVER DE KALENDER VAN DEVENTER 2019

“De kalender van Deventer is ontstaan vanuit mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer aan de rivierbedding van de IJssel. Bijna wekelijks ben ik te vinden aan de ijssel om de stad en het landschap vast te leggen en om mijn collectie prints van Deventer uit te breiden. In de kalender zijn foto’s te vinden die het afgelopen jaar gemaakt zijn op locaties rondom Deventer en omvat foto’s van onder andere de IJssel, Deventer bij nacht,de Bolwerksmolen, Deventer Schouwburg, Lebuïnuskerk, de Welle en de Brink.

De kalender zal in een A4 formaat met full-color beelden leverbaar zijn en ook in meerdere winkels rondom Deventer verkrijgbaar zijn.

MEER INFORMATIE OVER BART ROS

“Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites , grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn landschapsfotografie en macrofotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints uit te breiden.

Mijn grootste passie is landschapsfotografie en stadsaanzichten.. Meer impressies van mijn werk zijn te vinden op mijn website en op instagram.”

Naast deze Kalender zijn er ook prints verkrijgbaar van de mooie objecten en aanzichten rond Deventer.