Deventer- Op dinsdag 5 april 2016 vindt de 10e Deventer Beursvloer plaats. Zet de datum in je agenda, want dit belooft een speciale editie te worden! BuroMBO heeft opnieuw een spetterend programma samengesteld met het matchen, een feestelijke borrel en een programma gevuld met verassingen.

Voor deze tiende editie is Deventer Beursvloer te gast bij Klein Beernink aan de Bergweidedijk 2 Deventer. Vanaf 16.30 uur is iedereen van harte welkom. Burgemeester Heidema geeft om 17.00 uur het officiële startshot en kan het ‘matchen’ plaatsvinden tot 18. 00 uur. Het matchresultaat zal dan op ludieke wijze bekend worden gemaakt. Iedere succesvolle koppeling tussen bedrijven en organisaties die op de bijeenkomst ontstaat wordt als ‘match’ aangeduid.

Thema is geluk
Van 18.00 uur tot 19.30 uur is er een feestelijke borrel voor alle aanwezige partijen; ondernemers en maatschappelijke organisaties. Het thema van deze editie van Deventer Beursvloer is geluk. Geluk delen met elkaar en elkaar het geluk gunnen. Het programma is gevuld met allerlei feestelijkheden en verrassingen. BuroMBO houdt de komende weken een blog bij over alle voorbereidingen en vorderingen naar Deventer Beursvloer toe.

Bijzonder evenement
De Beursvloer wordt geïnitieerd en georganiseerd door BuroMBO. De Vrijwilligerscentrale Deventer biedt dit jaar opnieuw de ondersteuning en expertise aan voor de Maatschappelijke Organisaties.
Samen met de Beursvloer ambassadeurs, creatieve toppers uit het bedrijfsleven en enkele maatschappelijke organisaties staat BuroMBO ook dit jaar weer garant voor een bijzonder evenement.

Opgeven?
Meld u aan als deelnemer aan de Beursvloer via de website www.burombo.nl. Vul het formulier in onder het kopje Aanmelden organisatie of Aanmelden bedrijven.