Vorden – De politie maakt proces-verbaal optegen een 19-jarige jongeman uit Deventer. Hij heeft de afgelopen periode meerdere malen getankt zonder te betalen.

De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van een aangifte van het tanken zonder te betalen bij een benzinestation aan de Rondweg in Vorden. Beelden van de beveiligingscamera toonden de bestuurder en het kenteken van de auto.
Deze auto stond bij het Landelijk ParketTeam Verkeer ook gesignaleerd omdat er op andere locaties in de regio mee was getankt zonder dat er betaald was.De politie verhoorde op dinsdag 12 maart de verdachte. Hij bekende meerdere gevallen van tanken zonder te betalen onder andere in Steenenkamer, Ruurlo, Ede en twee maal in Zutphen.Tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt en de politie adviseert pomphouders om altijd aangifte te doen.

Pomphouders, de politie en het Openbaar Ministerie doen er alles aan om dergelijke zaken aan te pakken en verdachten civiel aansprakelijk te stellen. Informatie hierover staat op www.tankenzonderbetalen.nl