Deventer- Staat, nu het voetbalseizoen is afgelopen, jouw zoon/dochter ook weer te popelen om op goal te staan? Zaterdag 9 juli zal De Graafschap-keeper Yoël Finke een leerzame – maar bovenal leuke Deventer keepersclinic organiseren op het terrein van DVV Davo. De dag zal van 9:00u tot 16:00u duren, inclusief lunch en certificaat van deelname.

In het ochtendprogramma zal gestart worden met het bijspijkeren van de basisvormen en –vaardigheden. Yoël neemt de keepers mee in de basisvormen die hij heeft geleerd in o.a. de jeugd van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en de beloften van De Graafschap.

Na een lekkere lunch zal het middagprogramma gestart worden. In verschillende oefenvormen worden de basistechnieken en vaardigheden geperfectioneerd, zodat de keepers helemaal klaar zijn voor het aanstormende seizoen!

Wanneer de middag voorbij is en de keepers een gezellig dag hebben gehad is het tijd voor de uitreiking van het certificaat van deelname. Elke deelnemer krijgt een certificaat van deelname en natuurlijk een fotomoment met Yoël Finke.

Deze keepersdag zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli en zal van 9:00u tot 16:00u worden afgehandeld op het sportpark van DVV Davo. De kosten voor de clinic zijn 20,- euro per deelnemer (inclusief certificaat en lunch). Opgeven kan via yoel_finke@hotmail.com tot 6 juli. Vol = vol.

Tot de 9e!

Deventer keepersdag