Deventer – Op 22 juni opent Chocolate Company hun CHCO café in de Deventer binnenstad. Bij ons laat Monique Zijlstra weten wat je kunt verwachten in hun CHCO café.

“Ons avontuur begon zo’n 10 jaar geleden, in het keukentje van de eerste winkel in het Duitse Aken, met onze eigen Sjakie: Chocolade Chef Toussaint!! Hier begonnen wij met het maken van échte chocolademelk, telkens een andere smaak proberen en dan weer de grote hotpots poetsen.

Tous dacht: “Daar moet toch een éénpersoons portie voor te bedenken zijn…”. En daar was ie! De Hotchocspoon, een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de hete melk roert. Vanaf toen ontstonden de lekkerste smaken voor deze lepels, van Speculoos tot Cookie-Coconut.

Inmiddels in meer dan 50 geweldige verschillende smaken te krijgen! De Hotchocspoon blijft onze trots en lieveling, maar ons assortiment is flink uitgebreid en in 2009 bouwden wij in Kerkrade zelfs onze eigen chocolate factory.

We maken daar nog elke dag alles zelf, tientallen handjes die de houten lepels insteken, versieringen keurig netjes neerleggen en de flikjes bestrooien. Vakmanschap, ervaring en heel veel energie waaien door het atelier.

Vanuit hier komt de chocolade naar ons splinternieuwe CHCO Café in DEVENTER. Deze opent op woensdag 22 juni om 11.00 uur de deuren aan de Keizerstraat 1 (hoek Korte B./Brink)!!!”

Chocolista Monique Zijlstra en haar CHCO team heten u van harte welkom om van het ambachtelijke chocolade assortiment, de lekkerste chocolademelk, top koffie, thee, sandwiches en heerlijkste taarten te komen genieten.

Foto’s: Monique Zijlstra