Deventer – Creanu is terug. En dat met een vernieuwde website. Deze website is gebruiksvriendelijker ingericht wat het makkelijker maakt om cadeaupakketten naar wens te kunnen bestellen. Sterker nog, we zijn gespecialiseerd in allerlei cadeaupakketten op maat.

Waar Creanu in is gespecialiseerd is het maken van mozaïek cadeaupakketten. Van styropor dieren tot aan bamboeschalen en van glas tot aan keramiek alles kunt u bij Creanu vinden.

Zo vind je ook op de nieuwe website onder het kopje “natvilten” pakketten om je eigen sloffen mee te maken. Door de uitgebreide instructies met tekst en foto’s kan iedereen de mooiste sloffen maken.

Of heeft u meer interesse om creatief bezig te gaan met naaldvilten? Dan biedt Creanu u de mogelijkheid om dieren of mensen te maken. Door de cadeaupakketten die wij aanbieden met wederom een uitgebreide instructie kan iedereen zijn mooiste mensen of dieren maken.

De vilten bloemen afdeling is ge – upgrade, zo is er nu een mogelijkheid om boeketten te bestellen, bruidsboeketten te bestellen en zoals voorheen de losse bloemen. Uiteraard is het assortiment flink uitgebreid. Alle vilten bloemen zijn realistisch, handgemaakt en duurzaam. Daarnaast bloeien alle bloemen het hele jaar door.

De vernieuwde website heeft dus een ruim assortiment waarmee u aan de slag kan om de mooiste werkstukken te maken. Vergeet u deze niet te delen met ons via onze sociale media?

Kijk snel op www.creanu.nl en maak jezelf of iemand anders blij met onze cadeaupakketten.

Met vriendelijke groet,
Creanu