Deventer- Op zaterdag 21 maart 2015 bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de Open Dag van het Deventer Ziekenhuis.

Neem een kijkje bij Oogheelkunde, zie hoe een PET-scan en hartfunctieonderzoek werken, of laat uw BMI en cholesterol meten. Het kan allemaal op de Open Dag. Wie sport, komt aan zijn trekken op de Sportpoli. Dermatologie en Mediskincare vertellen hoe spataderen, moedervlekken en kleine rimpeltjes worden verholpen met laser.​​ En op KNO is een demonstratie te zien van een neusbijholte operatie.

Kinderziekenhuis
Aan de allerkleinste inwoners van deze regio is ook gedacht. Zij kunnen in het Kinderziekenhuis een speurtocht doen of hun zieke knuffel door de dokter laten genezen. In het Auditorium is een lezing over ‘’hoe verder na een hartinfarct’’. Hiervoor kunt u zich opgeven via www.dz.nl/opendag. En wilt u snappen wat er op een nota staat en vergoedingen werken? Het ziekenhuis en Salland verzekeringen vertellen het u het graag.

Rondleidingen
Naast een kijkje achter de schermen bij de Maag-, Darm en Leverziekten, Geriatrie, Radiologie en Kaakchirurgie zijn er rondleidingen naar o.a. het kloppend hart van onze techniek, de operatiekamer, intensive care en het laboratorium. Overal in het ziekenhuis zijn demonstraties te zien van o.a. het reanimatieteam en de Spoedeisende Hulp. Leuk om te doen, is ook de masterclass wond hechten.

Kijk voor een volledig programma op www.dz.nl/opendag of houd uw brievenbus in de gaten voor onze patiëntenkrant.

dz-logo