Deventer- Op zondagmiddag 6 april 2014 organiseert Doggy’s Hondenschool en Uitlaatservice een open dag. De middag duurt van 13:00 uur tot 17:30 uur. De open dag wordt mede georganiseerd door leerlingen van het AOC-Oost uit Twello.

Op de open dag kunt u met uw hond gratis meedoen aan verschillende workshops. U kunt zich tijdens de open dag inschrijven, vol=vol. De workshops en demo’s die worden gegeven zijn: Treibball, Balans&coördinatie training en clickertraining.

Dit is een kleine greep uit de workshops die Doggy’s Hondenschool aanbied. Ook kunt u zelf met uw hond aan de slag met hersenwerk en u kunt zelf fleece hondenspeelgoed maken.

Naast de workshops kunt u met al uw vragen over hondenvoeding bij de voedingsdeskundige terecht. De trimster laat u zien hoe u hond er perfect uit kan zien. Er is een dierenwinkel aanwezig waar u al de benodigdheden voor uw hond kunt vinden. Er zijn prachtige schilderijen te bewonderen en u kunt ook met uw hond op de foto. Tot slot staat er een hapje en een drankje voor u klaar.

Wij verwelkomen u graag bij scoutinggebouw Westenenk , Pekelharingsweg 9, 7414 KM Deventer. Voor meer informatie kunt u mailen naar fiekeloo@concepts.nl of bellen 06-23448943.