Colmschate- Vanaf 17 juni is er een nieuwe expositie te zien in Gemeenschapshuis De Kuip. Tot de zomervakantie is de expositie van Antoinette Bonhof- Fifis te zien in de foyer van De Kuip. Antoinette woont in Diepenveen en heeft sinds enkele jaren een fijn groot atelier in huis. Al vanaf heel jong tekent en schildert ze, de laatste jaren is ze echter ook fanatiek in de weer met keramiek.

Op dit ogenblik is ze lid van de D.A.K. Deventer, de Diepenveense Schildergroep. Tevens heeft ze een opleiding aan de Academie voor Realistische Schilderkunst “ART PARTOUT“ gevolgd. Daar komen weer heel nieuwe technieken aan de orde, stillevens, portretten, landschappen.

Toch blijft de natuur haar favoriete onderwerp. De ene keer zijn de “koeiendames” van haar buren haar model de andere keer laat ze zich inspireren door mooie foto’s gemaakt tijdens wandelingen, vakanties etc..

Wilt u ook exposeren bij ons in de foyer, neemt u dan contact op met ons. Er zijn nog mogelijkheden na de zomervakantie.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10:30 – 12:00 uur en ‘s avonds vanaf 19:00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. U vindt de schilderijen in de foyer.

Antoinette Bonhof

Foto: De Kuip