Deventer- Op 21 juni zet Deventer Verhaal alle vaders in het zonnetje. De Brink in Deventer wordt omgetoverd tot brunchlocatie, waar wij de lekkerste gerechten van vroeger serveren. Tijdens de brunch maak je een culinaire tijdreis door de geschiedenis van Deventer. Behalve lekker eten staan er ook leuke theateracts op het programma. En omdat het Vaderdag is, is de toegang voor vaders helemaal GRATIS!

PROGRAMMA

Waar   :           Brink te Deventer
Van      :           11.00 tot 13.00 uur
Entree :           volwassenen € 10,00, kinderen tot 12 jaar € 7,50, vaders GRATIS

Aan Tafel! : kijken, proeven en luisteren
Brunchen op de Brink is een evenement in het kader van de tentoonstelling Aan Tafel! Vijf eeuwen kook- en eettradities in Deventer die van 5 juni – 28 augustus te zien is in De Waag in Deventer. De traditie van koken en eten heeft de afgelopen eeuwen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Aan Tafel! geeft deze ontwikkeling op een verrassende wijze weer door mensen te laten kijken, proeven en luisteren.

Op 23 juni a.s. geeft de bekende schrijfster en historica Ileen Montijn in de Waag de lezing ‘Voor het diner’ over eten en etiquette (entree  € 5,00).

Kaarten voor Brunchen op de Brink en ‘Voor het diner’ zijn te bestellen viabrunch@deventerverhaal.nl en bij Speelgoedmuseum Deventer en de Waag Deventer. De toegang voor de tentoonstelling Aan Tafel! bedraagt € 2,00.

Meer informatie is te vinden op:
Website:         www.deventerverhaal.nl
Facebook:       www.facebook.com/deventerverhaal