Colmschate- Op zondag 26 april is het niet alleen koopzondag in het Winkelhart van Colmschate, maar is het ook groot feest voor kinderen! Er zijn veel attracties en activiteiten, gratis suikerspin en limonade!

Gratis snoepzakje
Kinderen kunnen vanaf nu een uitnodigingskaart ophalen in de winkels aan de Flora. Op die kaart staan een 20-tal attracties, spelletjes of lekkere versnaperingen. Bij elke activiteit wordt een stempel op de uitnodigingskaart gezet. Heeft een kind ten minste 10 stempels? Dan krijgt hij of zij een gratis snoepzakje!

Attracties
Kinderen kunnen op die dag racen op een skelterbaan, kunnen zich laten schminken of kunnen zich vermaken met ‘koppengooien’ of met de Kop van Jut. Tussendoor kunnen ze gratis een bekertje limonade halen waarna ze zo door kunnen naar een van de springkussens. Als ze zijn uitgesprongen kunnen zo meedraaien in de zweefmolen of proberen hoe goed ze zijn met de bibberspiraal. Of ze kunnen hoefijzergooien, minigolf spelen of werken met de Toren van Pisa. Tussendoor mogen ze een gratis suikerspin komen halen, waarna ze de laatste spelletjes en attracties kunnen gaan doen! En uiteindelijk… mogen ze dus ook nog een gratis snoepzakje ophalen!

De kinderspeeldag is op zondag 26 april van 12.00 – 17.00 uur.