Reddingsbrigade DeventerDeventer – Wil je ook eens meemaken hoe het is om een reddingszwemmer te zijn?! Heb je daarnaast zin in een gezellige zaterdagmiddag in het zwembad met verschillende activiteiten? Kom dan langs tijdens de open dag van Reddingsbrigade Deventer op zaterdag 19 september!

Tussen 13.30 uur en 16.30 uur ben je van harte welkom in het Borgelerbad om kennis te maken met de Reddingsbrigade. Neem ook vriendjes en vriendinnetjes mee! Ook ouders/verzorgers zijn van harte welkom en mogen meezwemmen.

De Reddingsbrigade voor Deventer en Omstreken is een maatschappelijke organisatie die jonge kinderen bewust wil maken van de gevaren van water en hen wil leren hoe zij zichzelf en anderen kunnen redden. Maar niet alleen dat! Reddingsbrigade Deventer is tevens een sportvereniging, waarbinnen kinderen kunnen bewegen en plezier kunnen maken. Wat doet de Reddingsbrigade? Zwemmend redden, varend redden, strandwacht lopen en wedstrijden zwemmend redden.

Tijdens de open dag kun je deelnemen aan verschillende spelletjes en activiteiten die te maken hebben met het reddingszwemmen, in en op het water en aan de waterkant. Daarnaast kun je een echte reddingsboot van heel dichtbij bekijken en is het mogelijk om op de foto te gaan met een stoere Lifeguard! Wanneer je alle activiteiten afrondt staat er een klein prijsje op je te wachten. Daarnaast verzorgt de Reddingsbrigade een kleine versnapering en wat te drinken.

Tot 19 september!

www.reddingsbrigadedeventer.nl

Adres:
Borgelerbad
Borgelerdijk 1
7415 ZN Deventer