Deventer – Vanaf 1 januari 2022 krijgt Deventer nieuwe stickers voor op de brievenbus. Voortaan krijgt u geen reclamedrukwerk maar alleen nog de huis-aan-huisbladen in de bus als u geen sticker hebt. Als u wel reclame wilt ontvangen of juist geen huis-aan-huisbladen, kunt u dat met stickers aangeven.

Welke sticker heeft u nodig?

Geen sticker op de brievenbus: u ontvangt wél huis-aan-huisbladen, maar geen ongeadresseerd reclamedrukwerkEen ja sticker: u ontvangt huis-aan-huisbladen en ongeadresseerd reclamedrukwerk.Nee sticker of Nee/Nee sticker: u ontvangt geen huis-aan-huisblad en geen ongeadresseerd reclamedrukwerk.

Ontvangt u nu reclamefolders? Dan krijgt u gratis een Ja-sticker van het reclamebedrijf. Ook kunt u de Ja-sticker en de Nee-sticker ophalen in het stadhuis.

Papier besparen

Door de invoering van de ja-sticker wordt minder ongeadresseerd reclamedrukwerk verspild. Minder papierafval dus, en dat is beter voor het milieu. Wilt u wel folders ontvangen? Gooi de folder na gebruik in de blauwe container of de centrale papierafvalcontainer bij u in de buurt.