Deventer- De nieuwe spelers van team Deventer melden zich! Afgelopen week kwamen de coaches en ambassadeur Marcel Kossen samen om ze persoonlijk te ontvangen en uit te leggen hoe zij gaan helpen met het vinden van werk via Deventer Scoort. 

Het is donderdagmiddag en op de steigerhouten tafel staan nootjes, M&M’s en flessen frisdrank. De drie nieuwe kandidaten worden er goed ontvangen door coaches Hanneke Engels, Kees Pels, Ria Klein Lebbink en ambassadeur Marcel Kossen. Na een korte uitleg over wat Deventer Scoort inhoudt is het tijd om de spelers zelf aan het woord te laten.

Open voor cursus
Een korte voorstelronde leert dat de uitdaging er voor de coaches in ligt om te gaan netwerken in verschillende sectoren. De spelers komen allen van het Jongerenloket. Iedereen wordt even apart genomen om meer over zichzelf te vertellen en de cv’s door te nemen. “Ik sta open voor een cursus of een training, zeker,” aldus één van de spelers. De wil is er, de weg wordt aangelegd.

De juiste kandidaat
Zoekt u een medewerker in het onderwijs, toerisme of in de marketing? Amal is breed geïnteresseerd en is wellicht de juiste kandidaat. Voor werk in de boekhouding heeft team Deventer Ien klaarstaan. Ook voor in de beveiliging heeft het team een geschikte kandidaat met afgeronde opleiding en de open houding naar een aanvullende cursus of training toe. Neem contact op met team Deventer als u de juiste match weet te maken met een werkzoekende en samen kunt scoren!