Deventer – Op 25 mei is aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek begonnen met werkzaamheden aan de Veentunnel. Deze werkzaamheden zouden volgens de oorspronkelijke planning afgerond zijn op 7 augustus. Die planning is gewijzigd.

In de grond zijn we meer kabels en leidingen tegengekomen dan verwacht. Ook het coronavirus speelt ons parten. Tenslotte laat de nieuwe verlichting langer op zich wachten.

Actuele planning

De Veentunnel/Veenweg en Oude Bathmenseweg (tussen Veenweg-Schipbeekstraat) gaan op 17 juli (in plaats van op 2 juli) weer open voor het verkeer.De verlichting wordt op een later moment geïnstalleerd. Naar verwachting ondervindt het verkeer daar geen of weinig hinder van.

We begrijpen dat het voor u heel vervelend is dat de Oude Bathmenseweg twee weken langer is afgesloten dan verwacht. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer weten?

Voor vragen kunt u terecht bij Oscar Langeland, projectleider bij de gemeente, telefoonnummer 14  0570 of o.langeland@deventer.nl.

Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de aannemer Dusseldorp: Martin Beumer (uitvoerder), telefonisch bereikbaar op 06 – 53 54 35 14.