Raalte- De gemeente Raalte houdt op donderdag 12 maart een avond over jongeren en alcohol onder het motto ‘Hoe doe jij dat?’

Met interactief theater en presentaties van een kinderarts en Tactus Verslavingszorg krijgen ouders informatie en instrumenten om het gesprek met hun kind aan te gaan.

Twee acteurs van het theatercollectief De Nieuwe Lichting spelen tijdens de bijeenkomst herkenbare dilemma’s en mogelijke conflicten tussen ouder en puber na. Onder het motto ‘Gesprekken met je kinderen in de praktijk’ kunnen de aanwezigen tijdens de voorstelling suggesties en tips geven die door de spelers worden verwerkt. Daardoor is direct te zien wat wel en niet werkt in de communicatie met pubers. Op die manier wordt het niet alleen een avond vol informatie, maar ook met vaart en humor.

De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van het Carmel College Salland aan de Floris Radewijnsstraat 6 in Raalte. Het programma begint om zeven uur, de inloop een kwartier eerder. Aanmelden voor de bijeenkomst is gratis en aanmelden kan tot 5 maart via info@raalte.nl.

Jongeren in de kroeg