Deventer- Vanavond wordt de poging overval bij de Tinq benzinestation aan de Diepenveenseweg in Deventer behandeld in het programma Opsporing Verzocht. Dit programma wordt uitgezonden op NPO 1 om 20:25.

Informatie over deze zaak

Een onbekende man probeert op zaterdagavond 11 oktober met behulp van een vuurwapen het benzinestation aan de Diepenveenseweg te overvallen. Nadat een medewerker vanachter de balie spullen naar de overvaller heeft gegooid gaat de onbekende (jonge)man er rennend vandoor zonder buit.

De overvaller van het Tinq tankstation aan de Diepenveenseweg in Deventer is waarschijnlijk gewond geraakt na de overval op zaterdag 11 oktober. Toen de medewerker van de tankshop spullen naar hem gooide nam hij zonder buit de benen. Buiten de tankshop is hij getackeld, waardoor hij vermoedelijk aan zijn gezicht en benen gewond is geraakt. Hij liep daarna mank, maar is toch weten te ontkomen. Wie herkent de overvaller? Wie zat er in de Volkswagen Golf die vlakbij het tankstation geparkeerd stond? En welke twee jongens zaten tijdens de overval op het bankje aan de Diepenveenseweg? Alle informatie is welkom bij de tiplijn. Bel gratis 0800 – 6070. Anoniem bellen kan naar Bel M.: 0800 – 7000.