Twello – De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien hoe op zaterdag 17 november in Twello een 56-jarige vrouw is aangereden. Ze was het verkeer aan het regelen tijdens de Sinterklaasintocht. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

De verkeersregelaar stond rond 14.30 uur op de T-splitsing met de Duistervoordseweg en de Grote Barteldweg het verkeer te regelen, toen zij door de automobilist werd aangereden. In verband met de Sinterklaasintocht werd het verkeer omgeleid en was de weg voor rechtdoorgaand verkeer afgesloten. De automobilist was het hier niet mee eens en negeerde de aanwijzingen van de vrouw. In het passeren werd de verkeersregelaar door de auto geraakt.

De automobilist had een getinte huidskleur en reed in een lichtkleurige auto. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt de automobilist met klem, om zich te melden bij de politie. Getuigen die mogelijk iets hebben gezien van het incident worden ook gevraagd om contact op te nemen met de politie, dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.