Voorst – In samenwerking met IVN Nederland organiseert Manege Voorst een natuurwandeling. Onder begeleiding van een deskundige IVN gids vertrekken we vanaf Manege Voorst, naar station Klarenbeek, waar de gids ons opwacht voor een wandeling van ongeveer twee uur. Dus ook heel goed te doen voor de iets grotere kinderen.
De gids weet allerlei opvallende en minder opvallende dingen te vertellen over de bossen en velden waar we doorheen trekken. Er is van alles te beleven in de omgeving!

natuurwandeling VoorstBij terugkomst op Manege Voorst staat er een heerlijk drie gangen menu voor u klaar. Dat is pas luxe. Op het maandelijkse eet- en muziekcafe van de manege gaan we culinair en muzikaal de wereld rond, wat steevast tot verrassende avonden leidt. Dus, bent u een natuurliefhebber die ook wel van een gezellige avond houdt? Dan is deze combinatie op uw lijf geschreven.

Reserveer op tijd voor deze speciale dag, want het aantal plekken is beperkt.
Praktisch: Welkom op Manege Voorst vanaf 15.30 uur
Gezamenlijk vertrek per fiets of auto naar station Klarenbeek om 16.15 uur
16.30 tot 18.30 wandeling met pauze(s)
Aankomst station Klarenbeek, daarna gezamenlijk terug naar Manege Voorst
Vanaf 19.00 uur drie gangen diner met live muziek.


Het is ook mogelijk om alleen voor de wandeling of alleen voor het eetcafe te reserveren.
Reserveren kan via eetcafe@gmail.com of de inschrijflijst op de bar. Kosten natuurwandeling 3 euro pp, inclusief ranja en een koek. Kosten drie gangen diner 12,50 pp (kinderportie 7,50)
Neem anders eens een kijkje op de website of speciale facebookpagina voor het eetcafe www.manege-voorst.nl of www.facebook/eetcafemanege