Schalkhaar- Als voetballer of betrokkene bij SV Schalkhaar weet u dat de vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen actief. Als jeugdleider, als trainer, in de kantine of in een bestuursfunctie… op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat er gesport kan worden op het complex.

Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het goed met de club. Zo goed zelfs, dat het aantal leden al jaren groeit. Dat is natuurlijk prachtig. Maar meer leden betekent ook: meer teams, meer taken en dus ook: meer vrijwilligers nodig.

Heeft u hart voor SV Schalkhaar?

Daarom doet SC Schalkhaar een beroep op u. Vindt u het ook belangrijk dat bij SV Schalkhaar alle kinderen goede begeleiding krijgen? Heeft u ook hart voor de club? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Dat kan door een mail te sturen naar John van Rossum (j.van rossum@aol.nl), Harry Huisman (harryhuisman@hetnet.nl) of Frans te Riele (svsvoetbal@ziggo.nl).

SV Schalkhaar is  specifiek op zoek naar de volgende vrijwilligers: trainers voor een aantal A, B, C, D en E teams, leeftijdscoördinatoren, keeperstrainers en een lid van de commissie voetbal voor de coördinatie van de pupillen (leeftijdscategorie D, E, F, en M).

Met een paar uur per week helpt u SV Schalkhaar al. Geef u daarom op als vrijwilliger.