Deventer- We hebben weer een leuke vacature gespot. Een bijbaan als horeca medewerker bij Sport-en bewegingscentrum de Scheg. Geinteresseerd? Kijk gauw verder naar deze vacature.


 

Sportbedrijf Deventer is het centrale adres voor alle sportgerelateerde zaken. Zo exploiteert Sportbedrijf Deventer Sport- en Belevingscentrum De Scheg, het Borgelerbad en diverse sporthallen in Deventer en omgeving. Bij al onze producten en diensten staat ‘Beleving in Beweging’ centraal. Sport- en Belevingscentrum De Scheg is onderdeel van Sportbedrijf Deventer. Het team van De Scheg doet er dagelijks alles aan om een topbeleving bij de gasten neer te zetten. Zowel in sport als in gastvrijheid. Staffable Payroll ondersteunt Sportbedrijf Deventer op het gebied van personeelszaken. Dit is ook de organisatie waar de medewerkers van de horeca in dienst treden.

In verband met uitbreiding van het huidige horeca team zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste en gastgerichte nieuwe medewerkers in de functie van:

Bijbaan als horeca medewerker (m/v)

De functie

Als horeca medewerker zorg je samen met je collega’s voor de ultieme gastvrijheidsbeleving. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verkopen en bereiden van producten zoals broodjes, frites en koffie in één van de 6 horeca locaties binnen Sport- en Belevingscentrum de Scheg. Daarnaast zorg je ervoor dat de horeca locaties er netjes en verzorgd uitzien. Kortom; een leuke functie om kennis te maken met het horecavak als (eerste) bijbaantje.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve, flexibele en proactieve medewerkers! Je weet wat gastgerichtheid inhoudt en bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken. Je bent beschikbaar om te werken in de weekenden en in de schoolvakanties. Ervaring in de horeca is niet vereist, wel is het van belang dat je het leuk vindt om met gasten om te gaan en veel te leren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en afwisselende bijbaan aan in een gezellig team. Je werkt op basis van een oproepovereenkomst via Staffable waarbij je flexibel wordt ingepland. Daarnaast krijg je een personeelspas om gratis te kunnen zwemmen en schaatsen bij Sport- en Belevingscentrum de Scheg en heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de horeca door diverse trainingen te volgen.

Geïnteresseerd?

Spreekt de functie je aan, voldoe je aan de functie eisen en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Klik dan op de volgende link om te solliciteren:
http://www.sportbedrijfdeventer.nl/vacatures/horeca-medewerker/

Sportbedrijf Deventer - Beleving in Beweging