Deventer – Het vastgoedaanbod van de gemeente Deventer is sinds kort online gebundeld op deventerverkoopt.nl. Van bedrijfskavels en panden tot woningbouwkavels.

Deventer verkoopt

“Om een totaaloverzicht van het gemeentelijk vastgoedaanbod te creëren, hebben we het in de etalage gezet op deventerverkoopt.nl”, zegt wethouder Frits Rorink. “Hierdoor krijgen geïnteresseerden een volledig beeld wat er te koop is, wat er mogelijk is en welke alternatieven er zijn.”

Panden

De aankomende jaren komen er verschillende gemeentelijke panden op de markt. Van woningen in het centrum tot bijzondere panden, zoals het oude gemeentehuis in Schalkhaar. De panden, met verschillende bestemmingen, worden allemaal aangeboden via deventerverkoopt.nl.

Bedrijfskavels

Daarnaast heeft de gemeente op de bedrijventerreinen kavels beschikbaar, bijvoorbeeld op Bergweide 3, aan de Westfalenstraat en woon-werkkavels in Bathmen. Op de website staat veel informatie over deze kavels en de bedrijventerreinen, zoals de milieucategorieën en de bereikbaarheid. Hierdoor krijgen geïnteresseerden direct een duidelijk beeld van de locatie en de mogelijkheden.

Nieuwbouwkavels

Ook staan alle nieuwbouwkavels van de verschillende woningbouwprojecten online. Zo is ook zichtbaar dat de verkoop van woningbouwkavels flink aantrekt. Om de verkoop verder te stimuleren, introduceert de gemeente binnenkort onder de paraplu Deventer verkoopt twee initiatieven voor het zelf of samen bouwen van een woning, namelijk een inspiratiemagazine en een woon- en kavelbeurs.