Deventer- Vannacht is de klok een uur terug gezet. Het is weer eerder donker. Dus ook wanneer jeugdleden op de fiets naar de voetbalclubs gaan. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken als ze niet goed zichtbaar zijn. In Overijssel organiseert 100% Football daarom van 28 t/m 31 oktober samen met Veilig Verkeer Nederland de actie “100% zichtbaar naar je voetbalclub”. Donderdagavond 31 oktober is het promoteam aanwezig bij FC RDC Deventer.

Jeugdleden FC RDC Deventer 100% zichtbaar
Bij FC RDC Deventer zal op donderdagavond 31 oktober een promotieteam van 100% Football zorgen voor een betere zichtbaarheid van jeugdleden die fietsend naar de voetbalvereniging komen. Dit met ludieke reflecterende spray van BeeSports. Ook wordt ter plekke fietsverlichting gecontroleerd en indien nodig gemonteerd door Profile Riesewijk de Fietsspecialist in Deventer. Tevens installeert Riesewijk op vertoon van de ledenpas van donderdag t/m dinsdag 5 november voor en achterlicht voor een actieprijs.

VVN waardeert steun bedrijfsleven
Veilig Verkeer Nederland is erg content met het feit dat partners 100% Football en BeeSports hiermee een extra impuls geven aan de “Val op” campagne in Overijssel. Bij een goed verloop zal de actie volgend jaar over meerdere delen van Nederland worden uitgerold.

28 oktober aftrap minister Verkeer en Waterstaat
Deze nieuwe vorm van zichtbaarheid middels reflecterende spray spreekt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ook aan. De verkeersminister Nieuwenhuizen gaat maandag zelf ook bij een sportclub in Den Haag verlichting checken bij de start van de “Val op” campagne.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst