Deventer- Hoe zou het zijn om als een vogel door de lucht te zweven over de mooiste plekken in jouw regio? Je ziet het deze week bij RTV Oost, want we vliegen per helikopter dagelijks over Overijssel, op zoek naar mooie natuur, steden, bouwwerken, waterwegen en opvallende zaken. Vrijdag 14 oktober vliegen we over de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte, Hellendoorn, Rijssen-Holten en Deventer. Zwaai je even naar ons?

Wuiven vanaf een bootje, zwaaien vanuit een zweefvliegtuig, een demonstratie reanimeren op straat of het logo van RTV Oost in het gras maaien. Overijsselaars zijn heel wat van plan als wij met een helikopter over komen vliegen en dat live uitzenden. Honderden aanmeldingen kwamen er binnen van mensen die een bepaalde plek in onze provincie vanuit de lucht willen zien of iets ‘op de grond’ willen organiseren als we met onze helikopter over komen vliegen.

 “Overijssel in vogelvlucht” zie je van 10 t/m 14 oktober van 16.00 tot 18.00 uur live op TV Oost, Facebook.com/rtvoost en via www.rtvoost.nl.

vluchtplan-vrijdag