Deventer- Binnen in de leegstaande verwarmde fabriekshal aan de Sint Olafstraat 5 in het Havenkwartier staan op maandag 6 april, tweede paasdag ruim 40 marktkramen met alleen de allerleukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten en cadeautjes uit Nederland, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze uiterst creatieve ondernemers voorop staat. Daarnaast zijn er workshops en demonstraties en is live muziek van o.a singer & songwriter Cleo Vlogman en muzikale klanken uit een drumschaal van David Samson.
Buiten op
 het plein naast de fabriekshal staan foodtrucks met heerlijke lekkernijen zoals verse frietjes van FrietFiets en heerlijke gehaktballen van Jus de Balle. 
 
Speciaal voor de mannen is er een ontspannen plekje gereserveerd waar het oude ambacht barbier terugkomt. Mannen kunnen plaatsnemen in de stoel van de HeerenScheersalon en zich ter plekke laten scheren. Ook kinderen kunnen zich weer prima vermaken met speciale activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen, kinderschmink en speciale kinderworkshops.
 
Harmen Swaak uit Deventer, eigenaar van de fabriekshal en gespecialiseerd in originele jukeboxen, vintage Amerikaanse reclame items en neon verlichting zal de hal aankleden met o.a bijzondere Amerikaanse vintage items uit eigen collectie.
 
Het zeldzaam mooi evenement is van 11.00 – 17.00 uur en parkeren is gratis. Meer informatie op https://www.zeldzaammooi.com/zeldzaam-mooie-evenementen