Deventer- Op 25 januari is team Toezicht verhuisd naar het nieuwe stadhuis aan het Grote Kerkhof 1. Het team heeft een eigen balie op het publieksplein, in de centrale hal op de begane grond. De toezichthouders verlaten daarmee het pand aan de Keizerstraat, dat ze jaren deelden met het binnenstadsteam van de politie.

Vanaf 26 januari helpt team Toezicht u graag in het nieuwe stadhuis, op werkdagen van 8 – 18 uur. U kunt hier bijvoorbeeld terecht als u een voorwerp gevonden of verloren heeft.

Politiepost

Vanaf 26 januari heeft ook de politie 4 werkplekken in het nieuwe stadhuis. Overdag gebruiken wijkagenten de politiepost tijdens de wijkdiensten. Tijdens horecanachten maakt het horecateam gebruik van de post. Ook tijdens grote evenementen in de binnenstad is het een waardevolle basis. Zo is de politie dichterbij de plek waar de meldingen vandaan komen. Samen met team Toezicht is de politie sneller ter plaatse bij incidenten om u te helpen.

Samenwerking aan de balie

Een medewerker van de politie is samen met een medewerker van team Toezicht bij de balie in het stadhuis aanwezig om u te helpen. Aangiften kunt u doen aan het politiebureau aan de Storminkstraat. Lees meer over team Toezicht.