Deventer –  Rabobank Salland is de komende vijf jaar naamgevend sponsor van de Top Lounge in de vernieuwde hoofdtribune van Go Ahead Eagles. De Rabobank Top Lounge wordt het nieuwe topsegment van de business ruimten in de Adelaarshorst.

Naast Premium Partner wordt Rabobank hoofdsponsor van de Go Kids Club en de Junior Club. Ook gaat ze samen met de club invulling geven aan de maatschappelijke activiteiten in het kader van Go Ahead Eagles Meer Dan Voetbal.

Fons Witjes, Directeur Bedrijfsmanagement en Particulieren van Rabobank Salland over de samenwerking: “Inmiddels is Rabobank al meer dan tien jaar business partner van Go Ahead Eagles. Het is fantastisch dat zakelijke relaties uit de regio elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten in de Rabobank Top Lounge en kunnen genieten van de geweldige Engelse voetbal ambiance die er bij de club heerst. Hiernaast vinden we het belangrijk om via de programma’s van Go Ahead Eagles een zinvolle maatschappelijke bijdrage te leveren, voor jong en oud.”

Jelle Beuker, management lid van Go Ahead Eagles: “Rabobank helpt de club daadwerkelijk verder door ons met concrete programma’s te ondersteunen bij alle drie beleidspijlers: voetbal, voetbalbeleving en meer dan voetbal.”

De Rabobank Top Lounge wordt officieel ingewijd tijdens de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie op zondag 16 augustus als Go Ahead Eagles Telstar ontvangt in de vernieuwde Adelaarshorst.

Rabobank naamgevend sponsor nieuwe Top Lounge Go Ahead Eagles site2

Op de foto: Fons Witjes (Rabobank Salland, links) & Jelle Beuker (Go Ahead Eagles, rechts).