Deventer- De gemeente Deventer start op maandagavond 11 april met de verkoop van 9 ruime kavels in het wijkdeel Spijkvoorderhout in De Vijfde Hoek. De locatie is het korfbalveld naast basisschool De Vijf-er.

Kaveloverzicht Spijkvoorderhout

De 9 kavels in Spijkvoorderhout bieden ruimte voor de bouw van een vrijstaande woning. Ze variëren in grootte van 474m2 tot 883m2, met een vanaf-prijs van € 152.218 kosten koper. Kopers hebben de mogelijkheid om een woning van 1 of 2 bouwlagen en een schuine kap te realiseren, en eventuele aan- of bijgebouwen.

Voorzieningen dichtbij

Spijkvoorderhout krijgt de uitstraling van een groene villawijk, met ruime woningen en tuinen. Het wijkdeel ligt aan de rand van de wijk De Vijfhoek, langs de Oerdijk. De straten zijn zo gesitueerd dat er diverse doorkijkjes zijn naar het platteland. Voorzieningen zoals scholen, winkels en gezondheidscentrum liggen op een paar minuten afstand.

Inschrijving

De start van de verkoop op 11 april duurt van 19.30 tot 21.00 uur en wordt gehouden op het korfbalveld naast basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310 in Deventer. Tijdens de avond kunnen potentiële kopers zich ter plaatse inschrijven voor een kavel. De inschrijving gebeurt op basis van het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Mocht er zich een rij vormen, dan kunnen belangstellenden op de aangegeven plek aansluiten in de rij.

Na deze dag is inschrijving mogelijk door het inschrijfformulier in te dienen bij de publieksbalie van stadhuis Deventer of te mailen naarmakelaardij@deventer.nl. Meer informatie over de inschrijving is te vinden op www.devijfdehoek.nl.