Twello – Zondag 16 augustus vindt de eerste editie van de Kaartleesrally van Twello plaats. Tijdens een twee uur durende kaartleesrit, rij je door de prachtige omgeving in het buitengebied van Twello. Er wordt gestart om 14:00 uur vanaf de Waardige Waard waar tussen 16:00 uur en 17:00 uur ook de finish zal plaatsvinden.

 

Met wat voor auto kun je meedoen?

Je kunt meedoen met wat voor auto je maar wilt. Tijdens de rally zullen ook oldtimers, youngtimers, cabrio’s en exoten meedoen. Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen, zo zal er een prijs uitgereikt worden voor de bijzonderste auto, maar ook voor de leukst versierde auto. Dus doe vooral je best om je auto er zo mooi mogelijk uit te laten zien.

 

Moeilijk?

Absoluut niet! Aan de hand van een topografische kaart krijg je kaartleesopdrachten. Zo kan het zijn dat je een ingetekende lijn ziet, of punten of pijlen. Iedereen kan en mag meedoen ook zonder ervaring ben je welkom.

 

Meedoen?

Aanmelden kan voor aanvang om 13:00 uur bij de inschrijfbalie. Deelnemen kost slechts 30 euro per equipe (dus met z’n tweeën), gaarne contant af te rekenen bij de inschrijftafel. Liever nog: even overmaken naar IBAN-nummer NL50 KNAB 0726 8527 91 t.n.v. Stichting Classic Rally Adventures o.v.v. namen deelnemers.

 

Moeite met kaartlezen?

Voor degene die het lastig vinden om een kaart te lezen wordt er op maandagavond 10 augustus vanaf 20:00 uur een kaartleesinstructie avond gehouden. Op deze avond wordt uitleg gegeven over wat de bedoeling is en hoe de kaartleessystemen werken. U kunt inlopen vanaf 19:30 uur, kosten zijn €10,- p.p. incl. een kopje koffie of thee.

Kaartleesrally_Twello