Schalkhaar – Op sportcomplex “de Horsterhoek”, in Schalkhaar  is maandag 26 januari 2015 een informatieavond over de Samenloop voor Hoop in Schalkhaar.

De avond begint om 19.30 uur. Op deze avond komen algemene informatie, informatie over het organiseren van de loop en inschrijving voor nieuwe commissieleden aan de orde. Verder zijn er sprekers van KWF Kankerbestrijding over de Samenloop voor Hoop.

Elke succesvolle SamenLoop voor Hoop zorgt voor een toekomst met minder kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten.

Op 20-21 juni 2015 wordt er bij S.V. Schalkhaar  een Samenloop voor Hoop georganiseerd. Het doel van dit evenement is om samen op te staan tegen kanker en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de informatieavond zal er algemene informatie worden verteld. Ook zal er verteld worden over het organiseren van het evenement en kunnen mensen zich inschrijven als commissielid of als vrijwilliger. Initiatiefnemer  van dit evenement is de Sportvereniging Schalkhaar en  hoopt dat vele mensen aanwezig zullen zijn bij deze informatieavond.

Iedereen is van harte welkom.

Aanmelden kan via mail : aanmelden@samenloopschalkhaar.nl

Adres:   Horsterhoekweg 9

7433 SV Schalkhaar

facebookheader