Deventer- Carinova zoekt een coördinerend wijkverpleegkundige voor team Borgele! Lees hieronder de originele vacaturetekst:


Voor het wijkteam Verpleging en Verzorging in Deventer, Borgele is Carinova Thuiszorg per 20 april 2016 op zoek naar een enthousiaste, flexibele kandidaat voor de functie van

COÖRDINEREND WIJKVERPLEEGKUNDIGE

voor 28-32 uren per week

 

Als coördinerend wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van de dienstverlening van het team en vervul je de rol van regisseur, coördinator en coach. Je hebt een belangrijke rol in de toegang tot zorg. Zo indiceer je alle zorg en stel je deze zo nodig bij. Daarnaast werk je als coördinerend wijkverpleegkundige samen met collega’s in de uitvoering van de cliëntenzorg. Je verricht preventieve, curatieve en begeleidende taken in (hoog)complexe situaties. Verder coach je en ondersteun je collega’s binnen je team bij de professionele ontwikkeling en invulling van de rollen.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding in de zorg en aantoonbare coördinerende vaardigheden op HBO-niveau. Daarnaast ben je BIG-geregistreerd. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met passie voor de zorg en voor het verpleegkundig beroep. Je hebt bovendien een helicopterview, maar staat ook middenin de praktijk. Werkzaamheden kun je goed plannen en je weet tevens duidelijk prioriteiten te stellen en rust te brengen in hectische omstandigheden. Je neemt initiatief en weet onzekerheden om te zetten in uitdagingen. Ook houd je ontwikkelingen in het vakgebied goed bij en kun je goed met de computer overweg. Kenmerkend voor je stijl is je persoonlijke en open benadering van medewerkers en cliënten. Je vindt het belangrijk dat medewerkers in jouw team zich ontwikkelen en plezier in hun werk hebben en samen staan voor een goede kwaliteit van het werk. Kortom, het coachen van anderen is voor jou geen onbekend terrein. Bovendien ben je in staat zowel zelfstandig te werken als samen te werken in multidisciplinair verband. Tot slot ben je in het bezit van het rijbewijs B en heb je de beschikking over een auto.

Ons aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling is voor bepaalde tijd voor de duur van een half jaar.

Aantal uren

28-32

Vacaturecode

2016/TZ/031

Sluitingsdatum vacature

21 Maart 2016

Werklocatie

Deventer

Belangstelling?

We ontvangen je sollicitatie, voorzien van je curriculum vitae, graag op het emailadres: h.dejonge@carinova.nl onder vermelding van vacaturenummer 2016/TZ/031. Je sollicitatie dient uiterlijk 21 maart aanstaande door ons ontvangen te zijn. Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOGgevraagd.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dika Karssenberg of Heleen de Jonge, te bereiken op telefoonnummer 06-30362272 of 06-20334546. Wil je meer weten over Carinova? Neem dan eens een kijkje op www.carinova.nl.

 

 

download