Voor het bedrijfsonderdeel Telecom & Installatie(T&I) zijn wij voor onze vestiging in Deventer op zoek naar een vestigingsmanager voor 40 uur in de week. Deze functie wordt momenteel ad interim ingevuld en we zoeken per direct een nieuwe, vaste collegaWij willen ons team graag uitbreiden met een enthousiaste, ambitieuze collega uit de omgeving van Deventer die er een uitdaging in ziet om onze vestiging te laten groeien en deze efficiënt en succesvol aan te sturen. Wij zoeken een collega die op zoek gaat naar nieuwe kansen bij zowel bestaande als nieuwe klanten met zowel bestaande als nieuwe technieken. Iemand die zich dus enerzijds richt op de externe markt en netwerk en deze goed kent en begrijpt, maar die anderzijds als teamspeler met operationele ervaring ook zijn of haar mensen weet te motiveren en het beste in hen boven weet te halen.

 

Functienaam:  Vestigingsmanager Telecom & Installatie

 

Wat houdt het werk in?

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering gericht op groei en de dagelijkse aansturing van de vestiging Deventer. Samen met de Manager T&I geef je vorm aan het beleid en de organisatiedoelstellingen, lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de korte- en langetermijnplanning voor de Businessunit T&I en ben je verantwoordelijk bent voor het opstellen, vastleggen, borgen en implementeren van een operationeel plan voor jouw eigen vestiging.

Het verwerven van opdrachten bij zowel bestaande als nieuwe klanten is een zeer belangrijk onderdeel van je functie. Op basis van je bestaande netwerk en je commerciële capaciteiten weet je een groei te realiseren in omzetrendement en kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor omzet, kosten en resultaat van de vestiging. Je ziet toe op een optimaal en efficiënt verlopende projectvoortgang en bewaakt de status van het onderhanden werk. Daarnaast coach en begeleid je je eigen managementteam en draagt zorg voor een juist te voeren personeelsbeleid waarbij medewerkers zo optimaal mogelijk ingezet worden (bemensen, beoordelen en belonen).

Tevens ben je verantwoordelijk voor de naleving van de voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu (VGMK). Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager T&I en maakt onderdeel uit van het kernteam.

 

Wanneer kom je hiervoor in aanmerking?

Je hebt minimaal een HBO (techniek) diploma en HBO werk- en denkniveau. Enkele jaren ervaring in een operationele managementfunctie in een soortgelijke omgeving is een must.Je bent van nature een resultaatgerichte ondernemer met een goed gevoel voor kosten-baten en doorzettingsvermogen. Je bent gewend om zowel met grote projecten om te gaan als met de ‘ad-hoc-klussen’.

 

Competenties

– Coachen

– Plannen en organiseren

– Netwerken/ Klantgerichtheid

– Samenwerken

– Mondelinge communicatieve vaardigheden

– Procesdenken

 

Wat bieden wij?

Binnen Baas kennen wij een open en informele cultuur waar verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking gestimuleerd worden. Transparantie, respect en integriteit zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf. Vanuit dit perspectief streven we ernaar onze medewerkers hun maximale potentieel te laten bereiken. Wij werken onder de CAO voor Technisch Installatiebedrijf, onderdeel van de CAO Klein metaal en Techniek. Verder bieden wij een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kan  je contact opnemen met Lydia Bokhove, Sr. Adviseur P&O, op telefoonnummer 088 – 222 7001. Een schriftelijke reactie + CV kan je mailen naawerkenbijbaas@baasbv.nl of opsturen naar Baas B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 462, 2900 AL te Capelle aan den IJssel. Ook kan je direct solliciteren via de button ‘Solliciteren