Deventer- Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dát is de missie waar de Gezondheidsdienst voor Dieren al bijna honderd jaar voor staat. Met zo’n 400 medewerkers werken zij elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Zij doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. De onderneming in Deventer is actief op de Nederlandse markt en heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

Op de afdeling Marketingsupport & Communicatie (M&C) zijn 10 medewerkers werkzaam. De afdeling stelt zich tot doel om het (commerciële) beleid van de GD zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van klanten. Daarnaast is het M&C-team verantwoordelijk voor de interne communicatie. In verband met het vertrek van een van de communicatieadviseurs is de GD op zoek naar een enthousiaste:

Marketing Communicatieadviseur voor 24 uur in de week.

De functie

Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van de producten en diensten van het toegewezen marktsegment door het geven van communicatieadvies en het ontwikkelen en realiseren van de activiteiten. Je werkt nauw samen met de diverse commerciële afdelingen binnen de GD.

Kerntaken van de functie zijn:

 • Het ontwikkelen en realiseren van de marketingcommunicatie-activiteiten;
 • Het bedenken en aansturen van campagnes, zowel offline als online;
 • Uitvoering geven aan het beursbeleid.

  De ideale kandidaat:

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau aangevuld met Nima Marketingcommunicatie A/ B;
 • Beschikt over minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring;
 • Is creatief en initiatiefrijk;
 • Is een teamplayer en beschikt over inlevingsvermogen ten aanzien van verschillende doelgroepen;
 • Is in staat om op een pakkende, heldere en overtuigende wijze te communiceren;
 • Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Kennis van – en affiniteit met – de agrarische sector is een pre.

  Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een inspirerende en dynamische werkomgeving bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, een ruim opleidingsbeleid, een bijdrage in de collectieve zorgverzekering en een flexibele arbeids-voorwaardenregeling (Cafetariasysteem). De standplaats van de functie is Deventer. Kijk voor meer informatie over werken bij de GD op deze pagina

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je uit om jouw sollicitatie uiterlijk 25 januari 2015 te verrichten via dit formulier. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan de heer B. de Lange, hoofd Marketingsupport & Communicatie, tel. 0570-660413.