Deventer- Iedere week plaatsen wij  een zgn. vacature van de week. Wij plaatsen elke week een vacature van een willekeurig bedrijf uit Deventer op onze site, om zo de bereikbaarheid van de vacature te vergroten. Deze week een vacature bij Carinova uit Deventer.


Verzorgende-IG of VidW in Colmschate

Je functie
Als verzorgende-IG/verpleegkundige in de wijk ben je werkzaam in een wijkteam met collega’s verzorgenden en verpleegkundigen. De werkzaamheden bestaan vooral uit de verzorging en begeleiding van (chronisch) zieken, gehandicapten en ouderen in de thuissituatie. Daarnaast verricht je op deskundige en klantgerichte wijze verpleegkundige taken van met name preventieve en curatieve aard.

Wat vragen wij?

Verzorgende-IG: Om te werken als verzorgende-IG dien je in het bezit te zijn van een diploma verzorgende-IG niveau 3.

Verpleegkundige in de wijk: Je dient in het bezit te zijn van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en je bent BIG-geregistreerd.

Je hebt een behoorlijke dosis mensenkennis en sociaal gevoel in huis, met hart voor de thuiszorg. Je bent collegiaal, flexibel en kunt zelfstandig werken. Het is belangrijk dat je werkzaamheden kunt plannen en prioriteiten kunt stellen en je staat positief ten opzichte van nieuwe ontwikkelingen. Je bent flexibel inzetbaar voor alle diensten, waaronder ook avond- en weekenddiensten, met uitzondering van nachtdiensten.

Ons aanbod

Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor de duur van zes maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Aantal uren

24

Vacaturecode

2015/TZ/14

Sluitingsdatum vacature

22 Februari 2015

Werklocatie

Colmschate

Belangstelling?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Yvonne Lindeboom, te bereiken op telefoonnummer 0570-659200. We ontvangen jesollicitatievoorzien van curriculum vitae, bij voorkeur op het emailadres: y.lindeboom@carinova.nl onder vermelding van vacaturenummer 2015/TZ/14.  Jesollicitatie dient uiterlijk 22 februari 2015 door ons ontvangen te zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Noot van de redactie: Er zijn meer soortgelijke vacatures binnen Carinova.
Zie http://www.werkenbijcarinova.nl/vacatures/

carinova